Kalite Politikası

Bölümümüz, stratejik yönetiminin bir parçası olarak kalite güvencesi politikalarını ve bu politikaları hayata geçirmek üzere misyon ve vizyonuna uygun olarak aşağıdaki stratejik amaçları belirlemiş, Stratejik Planını paydaşlar ve kamuoyuyla paylaşmıştır.

Stratejik Amaçlar:

Stratejik Amaç 1. Eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak, öğrenci gelişimini desteklemek

Stratejik Amaç 2. Araştırma Üniversitesi vizyonunu güçlendirecek ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel araştırmalar ve projeler yürütmek

Stratejik Amaç 3. Kurum kültürünü ve kurumsallaşmayı güçlendirmek

Stratejik Amaç 4. Toplumun değişen sağlık gereksinimleri doğrultusunda hizmet vermek ve yaşam boyu eğitim faaliyetlerini yaygınlaştırmak

Kalite politikası çerçevesinde sürdürülen çalışmaların koordinasyonu “Kalite Koordinatörlüğü” tarafından yürütülmektedir. Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Kalite Koordinatörlüğü Üyeleri:

Kalite Takım Sorumlusu: Doç. Dr. Sevil GÜLER

Öğr. Gör. Fatma Betül ÖZ

Öğr. Gör. Merve IŞIK

Öğr. Gör. İnci MERCAN ANNAK

Arş. Gör. Dr. Feride ERCAN

Arş. Gör. Rukiye ÇELİK

Arş. Gör. Aliye DOĞAN GANGAL

İdari Personel: Şermin ERTAŞ (Fakülte Sekreteri V.)