"Cumhuriyetin 100. Yılında Gazi Hemşirelik" konulu Hemşirelik Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.
11 Mayıs 2023 | 19:55

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından “12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası” kapsamında düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Gazi Hemşirelik” programı Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Genel Sekreter Ragıp AKYÜREK, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent ELBASAN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman GÜNGÖR, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat KIYAK, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem GÜZEL TUNÇCAN, Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent ÇELİK, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Makbule GEZMEN KARADAĞ ve Doç. Dr. Duygu AĞAGÜNDÜZ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deran OSKAY, Gazi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Dane BURSA ve çalışma arkadaşlarının, fakülte öğretim üyelerinin/elemanlarının ve öğrencilerin katılımları ile büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

 

Program Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA’nın açılış konuşması ile başlamıştır. Sayın AYAZ ALKAYA, konuşmasında bugüne kadar hemşirelik bölümü olarak kutlanan bu haftayı ilk kez Ağustos 2022 tarihinde kurulan hemşirelik fakültesi olarak kutlamanın onurunu yaşadıklarını ve bu onuru yaşamalarına vesile olan ve fakülte olma sürecinde desteklerini esirmeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’a teşekkürlerini iletmiştir. Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ konuşmalarında “Hemşirelik mesleğinin önemini vurgulayarak Hemşirelik Fakültesi öğretim üyelerinin/elemanlarının,  hem akademik alanda hem de sağlık hizmeti alanında sunduğu önemli katkılardan bahsederek tüm öğretim üye/elemanlarının, hemşirelerin ve öğrencilerin hemşirelik haftasını kutlamıştır. Program  “Cumhuriyetin 100. Yılında Gazi Hemşirelik” konulu söyleşi ile devam etmiştir. Söyleşi Prof. Dr. Sultan AYAZ ALKAYA’nın moderatörlüğünde Prof. Dr. Nalan ÖZHAN ELBAŞ, Prof. Dr. Naile BİLGİLİ ve Hemşirelik 4. sınıf öğrencisi Gamzenur SAKARTEPE’nin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.  

 

 Program, Hemşirelik Fakültesi Kuruluş Kutlaması, Öğrencilerin ve Öğrenci Topluluklarının etkinlikleri ile devam etmiştir.

Hemşirelik Haftası Etkinliği-1 Hemşirelik Haftası Etkinliği-1 Hemşirelik Haftası Etkinliği-1 Hemşirelik Haftası Etkinliği-1 Hemşirelik Haftası Etkinliği-1 Hemşirelik Haftası Etkinliği-1 Hemşirelik Haftası Etkinliği-1
background image