Hemşirelikte Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi.
24 Mayıs 2023 | 08:28

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Hemşirelik Fakültesi Kariyer Planlama Komisyonu ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile “Hemşirelikte Kariyer Günü Etkinliği” düzenlendi.

Mimar Kemaleddin Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Naime Altay ile Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canbolat, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Bulut, “Kariyer Yolculuğu” konulu sunumu ile hemşirelik mesleğine ilişkin kariyer sürecini eğitim ve çalışma hayatından örneklerle katılımcılara aktardı. Hemşirelikte Kariyer Günü Etkinliği ilk oturumu Gazi Üniversitesi Hastanesi, Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Arzu Özdemir’in söyleşisi ile sona erdi. Gün içinde dört oturum olarak devam eden “Hemşirelikte Kariyer Günü Etkinliği” programı alanında öncü sağlık kuruluşları uzmanlarının kariyer söyleşileri, Türk Hemşireler Derneği tanıtımı, hastane tanıtımları, öğrencilere yönelik düzenlenen soru-cevap ve mülakat bölümleri ile sona erdi.

Kariyer Günü Etkinliği-6

Kariyer Günü Etkinliği-5

Kariyer Günü Etkinliği-4

Kariyer Günü Etkinliği-3

Kariyer Günü Etkinliği-2

Kariyer Günü Etkinliği-1

 

background image